Naši partneři

XPEL neviditelná ochrana laku

Speed Festival
10/2023
XPEL neviditelná ochrana laku

XPEL neviditelná ochrana laku

Instalujeme Ochranné folie PPF (Paint Protection Film) americké značky XPEL.

Instalace ochranné fólie PPF je jedním z nejlepších způsobů, jak ochránit lakovaný povrch auta před poškrábáním, odletujícími kamínky a dalšími vnějšími vlivy. Tato průhledná vrstva funguje jako bariéra mezi lakovaným povrchem a prostředím vozidla při jízdě, chrání jej před poškozením a zabraňuje oděrkám. Fólie XPEL jsou předem vyřezány pomocí plotteru ze šablon, které dokonale sedí na každý typ vozidla. XPEL fólie jsou aplikovány například na nové vozy německé automobilky Porsche nebo anglické značky Land Rover.

Proč mít na vozidle průhlednou ochrannou fólii PPF?

Ochrana proti poškrábání

Samoléčivé vlastnosti ochranné fólie

Ochrana proti UV záření

Ochrana proti pigmentaci

Snadní údržba

Prodloužená životnost laku

Udržení hodnoty vozidla

Profesionální instalace

Naše společnost aplikuje, distribuuje, školí a dodává tyto jedinečné fólie. Navštivte naše webové stránky www.xpel-europe.com, podívejte se na náš instagram uvedených prací @xpelcznebo nás rovnou kontaktujte pro osobní schůzku 774 905 905, vaše auto je pro nás nový projekt.

Přišlo vám nové auto? Nechejte nám ho připravit a my si pro něj přijedeme, naložíme do uzavřeného přívěsu a odvezeme na ochranný polep. Auto vám po dokončení instalace ochranné fólie zpět přivezeme na autosalon nebo jej doručíme do vaší garáže.