Naši partneři

SUBARU na SPEED FESTIVALU 2023

Speed Festival
08/2023
SUBARU na SPEED FESTIVALU 2023

SUBARU na SPEED FESTIVALU 2023

V expozici Subaru bude nejnovější generaceposlední verze hravé zadokolky BRZ 2023, kterápodle původních zpráv neměla do Evropy (kvůliemisní politice) vůbec dorazit. A bude i jezdit!

„Když jsme se dozvěděli o novém projektu Speed Festivalu v České Lípě, uvítali jsme to. Nejen, že se rádi jako Subaru pouštíme do nových dobrodružství, ale i je nám blízký model prezentací nikoli pouze pro motoristické nadšence, ale rovnou celé rodiny, které si pak odnášejí širokou škálu zážitků a vzpomínek na setkání. Rádi necháváme návštěvníky naživo potkat Subaru auta, popovídat si u nich a vycítit zvláštního ducha tak trochu jiné značky s japonskými kořeny. Věříme, že si z návštěvy u Subaru odnesou jen ty nejlepší pocity a brzy budou patřit do komunity, která se na silnicích zdraví a mává ostatním Subaristům. A tohle se těžko prezentuje v inzerátech nebo televizní reklamě,“ odpověděl Zdeněk Zikmund ze Subaru ČR na otázku podpory nového festivalu a partnerství.

Na stánku Subaru se představí nejnovější verze modelové řady Forestera ve verzi Black Edition 2023 Outback a elektromobil Solterra, první plně bateriový vůz od Subaru. Průřez více jak 60leté historie produkce nabídne jistě i účast dealera ILOS z Liberce, který přiveze některý ze soukromých vozů, které reprezentují sportovní geny Subaru. V duchu hesla Subaru „Confidence in Motion“ je koncipováno i další dění na expozici: najdete tu zábavnou Subaru FunZone pro děti, SubaruButik a nejnovější BRZ vyjede s některými šťastlivci i na trať, aby předvedlo svou hbitost, obratnost i zábavu za volantem.

Přejeme akci úspěšné založení nové milé tradice a návštěvníkům spoustu zážitků a zábavy s auty v České Lípě!

#subaruforever