Exponáty a výstavy

Objevte Moto Zónu: Motorky a testovací jízdy na Speed Festivalu

Speed Festival
09/2024
Objevte Moto Zónu: Motorky a testovací jízdy na Speed Festivalu
Unikátní místo, kde si na jednom místě a v jeden víkend můžete detailně prohlédnout, porovnat, vyzkoušet, nebo se jen pokochat motorkami různých značek a motorů a udělat si tak třeba vlastní srovnávací test.

Novinky i veteráni, supersporty i naháči, bobbers nebo cruisers, enduro nebo cesťák, benzin nebo elektrika …? Vše na jednom místě! V Moto zóně si navíc budete moci i nakoupit moto příslušenství, oblečení, nebo drobné dárky pro sebe, nebo své moto přátele a rodinu. 

Benzín, nebo elektriku a bez řidičáku?

Můžete vybírat z velkého počtu motocyklových značek a motorů zavedených výrobců. Zjistit co je pro vás lepší na zábavu, na výlety, nebo jen dojíždění do práce. Z Moto zóny neodejdete bez odpovědí. Účast již potvrdily značky KTM, MV Agusta, Indian, Royal Enfield, Husqvarna, Ducati, CF MOTO, V Moto, BMW.

V naší Moto zóně tak budete mít možnost bezprostředního srovnání a vyzkoušení nejen benzínových, ale i elektrických motocyklů, a zjistit, která Vám nejlépe sedne. A pokud se Vám některá bude líbit natolik, že si ji budete chtít koupit, dostanete na místě exkluzivní slevu, popřípadě jiné bonusy dle aktuálních akcí jednotlivých značek!

V případě, že do naší Moto zóny pouze zabloudíte, nebojte se. Přijďte se jen podívat, pohovořit, odpočinout si a vyfotit se s nejlepšími z výběru. 

Už jste viděli ZÁVODNÍ SUPER ENDURO na okruh SuperAdventure R KTM, nebo ZÁVODNÍHO INDIÁNA? U nás budou!

Vítáni jsou všichni, všech věkových kategorií, jezdci i jen fanoušci motorsportu jedné stopy. Pro každého se něco najde. Připraveny budou i soutěže o ceny a zajímavé osobnosti. Noční závod a spousta dobré nálady. 

Moto zónu najdete v areálu zahrad Vlastivědného muzea a galerie v České Lípě a na střeše KD Crystal.