Naši partneři

Hodinky ROBOT – oficiální časomíra Speed Festivalu

Speed Festival
08/2023
Hodinky ROBOT – oficiální časomíra Speed Festivalu

Hodinky ROBOT – oficiální časomíra Speed Festivalu

Hodinky ROBOT přinesly unikátní spojení elegance a adrenalinu. Značka ROBOT se stala partnerem časomíry Grand Prix Česká Lípa, propojující svět motorsportu s precizním řemeslem hodinářství.

Josef Zajíček, majitel ROBOT

ROBOT je značka kvalitních mechanických hodinek, jejíž idea vznikla v Česku, stejně jako slovo robot. Z vášně pro techniku, ruční práci a řemeslnou zručnost tak každý den ožívá výroba v české manufaktuře v Novém Městě nad Metují. V malých sériích zde vznikají atraktivní mechanické hodinky ROBOT s vysokým podílem ruční práce a s kvalitními švýcarskými strojky, upravovanými a zdobenými podle našich požadavků. Hodinky osobité designem, precizní v jemné hodinářské mechanice. Hodinky, díky nimž si lépe užijete svůj čas. Hodinky, které si můžete personalizovat a vyrobit si své originální, jaké nikdo jiný nemá.

To není vše – vítěz Setinové Rally, bude odměněn exkluzivními hodinkami ROBOT APLOS, spojujícími hodnotu vítězství s nekompromisním designem.

Elegantní hodinky ROBOT Aplos jsou inspirovány krásou jednoduchosti. Puristický design číselníku i leštěného pouzdra podtrhují jemné detaily. Díky 4 různým barevným kombinacím a velikosti 39 mm jsou vhodnou volbou pro muže i ženy. Za dostupnou cenu nabízejí špičkový mechanický strojek nové generace od našeho švýcarského partnera La Joux-Perret s automatickým nátahem, 68 hodinami rezervy chodu, 24 kameny, modřenými šroubky a s dekorací tzv. ženevskými pruhy.

Vstupte do světa ROBOT na webu www.robot-watch.cz.