Naši partneři

ČESKOLIPSKÁ TEPLÁRENSKÁ přivítala Speed Festival

Speed Festival
09/2023
ČESKOLIPSKÁ TEPLÁRENSKÁ přivítala Speed Festival

ČESKOLIPSKÁ TEPLÁRENSKÁ přivítala Speed Festival

Českolipská teplárenská se stala hrdým partnerem Speed Festivalu a nabídla své prostory pro jednu z nejadrenalinovějších částí akce - driftovací sekci.

Michal Helebrandt Czech drift Champion PRO3

Společnost ČESKOLIPSKÁ TEPLÁRENSKÁ a.s. je pro Vás již od roku 1996 dlouhodobým dodavatelem tepelné energie. Dodáváme tepelnou energii pro vytápění a přípravu teplé vody. Pro společnost je prioritou spokojený zákazník, bezpečné a spolehlivé dodávky tepelné energie, kterou dodáváme pro více než 9 tisíc domácností ve městech Česká Lípa a Dubá. Ke spokojenosti zákazníků přispívá i zajištění 24hodinové servisní služby a poskytování poradenské činnosti pro optimální nastavení domovních předávacích stanic v bytových domech a objektech. Kromě domácností je energie dodávána také školám, úřadům, obchodním centrům a dalším odběratelům z terciální sféry. 

Prioritou spokojený zákazník, bezpečné a spolehlivé dodávky tepelné energie.

Naším cílem je být vysoce efektivním dodavatelem tepla, vyrábět energii s využitím moderních technologií šetrných k životnímu prostředí. Pro své zaměstnance se snažíme být dobrým partnerem pro jejich osobnostní rozvoj a celkovou spokojenost.