Naši partneři

Česká podnikatelská pojišťovna podporuje Speed festival

09/2024
Česká podnikatelská pojišťovna podporuje Speed festival

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) je univerzální pojišťovnou a svým klientům poskytuje komplexní služby v oblasti životního i neživotního pojištění.  Aktuálně spravuje 2,4 milionu smluv a její služby využívá více než 1, 3 milionu klientů. ČPP patří do české top pětky v žebříčku největších pojišťoven.  

„Jsem rád, že jsme mohli podpořit festival, který je skvělou příležitostí pro setkání motoristických nadšenců a jejich rodin,“ říká předseda představenstva ČPP Pavel Wiesner. „Věřím, že návštěvníci, kteří si v rámci akce prohlédnou krásné veterány a užijí si závody i doprovodný program, ocení i nabídku a služby ČPP. S počtem 1,4 milionu pojištěných vozidel jsme dlouhodobě trojkou na trhu v povinném ručení a umíme vyjít vstříc i těm nejnáročnějším řidičům, kteří mají zájem třeba o nadstandardní vychytávky k havarijnímu pojištění,“ doplňuje Wiesner.  

Havarijní pojištění je ideální ochranou vozidla, protože kryje škodu na vozidle klienta bez ohledu na to, kdo je viníkem. Ať už řidiče potká havárie nebo živelní pohroma, ČPP kryje klientům záda. ČPP však k havarijnímu pojištění nabízí i připojištění ESO, které řidiče zbaví zátěže související se spoluúčastí v případě pojistné události. Připojištění nulové spoluúčasti ESO je možné sjednat pro osobní vozidla, která jsou starší než dva roky a váží do 3,5 tuny.  

www.cpp.cz