Naši partneři

auto I.S.R.

Speed Festival
09/2023
auto I.S.R.

auto I.S.R.

Auto I.S.R. nabízí prodej a servis nových i ojetých automobilů Audi a Volkswagen, prodej náhradních dílů a auto-půjčovnu.

Na trhu působí od roku 1999 a svým zákazníkům poskytuje širokou škálu kvalitních a profesionálních služeb. Servisní zázemí společnosti je vybaveno nejmodernější špičkovou servisní technikou a odbornými zkušenostmi našich zaměstnanců. Naše společnost má závodní historii a je úzce propojena s motorsportem sportovní divizí I.S.R. racing. 

I.S.R. racing

I.S.R. racing byl založen v roce 1993 panem Igorem Salaquardou (majitelem auto I.S.R.). Posláním společnosti je příprava a vývoj závodních vozů. I.S.R. racing patří k nejúspěšnějším českým závodním týmům, který byl u zrodu závodních hvězd, jako jsou: Daniel Ricciardo (jezdec F1), Alexander Rossi (jezdec Indy Car), Sam Bird (jezdec Formule E), Sergey Sirotkin (jezdec F1) a dalšími. V sezóně 2023 se I.S.R. racing účastnil serie závodů ESET Cup V4, kde obsazoval vedoucí pozice s vozem Audi R8 LMS - GT3. 

Filip Salaquarda s Liborem Milotou

V letošním ročníku ESET Cupu neměl Filip Salaquarda konkurenci. Zatímco ve sprintu se mu podařilo vyhrát devět z celkových dvanácti závodů, ve vytrvalosti vytěžil ze šesti pokusů pět triumfů. Díky tomu se mohl jak ve sprintu třídy GT3, tak ve vytrvalostním hodnocení této kategorie radovat z titulu už při předposledním podniku na Slovakia Ringu. Po dominantní sezoně v ESET Cupu se nabízela otázka, co bude dál. Již během nedělního programu v Brně bylo totiž odhaleno, že tým ISR racing se příští rok vrátí na světovou scénu GT závodů. Filip Salaquarda bude se svou Audi R8 LMS bojovat o body nově v prestižním seriálu International GT Open. Zde ale nepojede sám. Posádku utvoří se svým hlavním letošním konkurentem Liborem Milotou.